Dagligvarehandel

Find dagligvarer her

  
Seneste nytArtikler

  Du er her: Forside » Mad & Drikke
Mad & Drikke

Frugt og grønt som kilde til fødevareoverførte sygdomme

I de seneste år har der både i Danmark og internationalt været øget fokus på frugt og grønt som kilde til fødevareoverførte sygdomme hos mennesker. DTU Fødevareinstituttet vurderer, at effektiv forebyggelse af sygdomme hos mennesker fra forurenet frugt og grønt bør ske så tæt på kilden som muligt...

JUST EAT køber spansk konkurrent og konsoliderer positionen

Den danskstartede virksomhed JUST EAT har overtaget sin direkte konkurrent i Spanien, hvilket betyder, at JUST EAT slår sin position fast som verdens førende take away-udbyder. JUST EAT er verdens førende formidler af online take away, og positionen er nu blevet styrket yderligere med købet af..

Smørrebrødets historie - med portrætter af Danmarks bedste smørrebrødsrestauranter

Børsens gastronomiredaktør og restaurantanmelder Ole Troelsø er vild med smørrebrød. Så vild, at han har skrevet en bog, som fortæller dig alt, hvad du bør vide om Danmarks vigtigste bidrag til den gastronomiske verdenshistorie; Smørrebrødet. Du får den spændende historie om hvordan smørrebrødet..

Dansk opfindelse kan reducere sundhedsrisiko ved fødevarer

Danske medier har de seneste dage beskæftiget sig med den kolossale sundhedsrisiko ved bakterieramte fødevarer, især frugt og grønt. Dansk opfindelse kan potentielt løse en væsentlig del af problemet. Tusindvis af danskere bliver årligt syge af smittefarlige fødevarer. Mediernes kikkertsigte har..

Årets nøglehulsopskrift er serveret

Flest forbrugere stemte Kvicklys opskrift ?Kyllingefilet med nem tomatsauce? ind som en klokkeklar vinder af Fødevareministeriets konkurrence ?Årets Nøglehulsopskrift 2012?. Ud af mere end 66.000 stemmer har vinderopskriften fået over 29.000 stemmer blandt de ni detailkæders favoritopskrifter. ..

Aktiv efterårsferie: Børnene laver romkugler og træstammer, som far og mor husker dem

"Hvad skal vi lave? Det regner" Det kan godt være, at børnene stiller spørgsmålet, hvis vejrudsigten truer med regnbyger og kølige dage i efterårsferien. Men hjemmebagning med en lækker kage eller boller er altid en super hyggelig aktivitet for børnene - sammen med far og mor på en regnvejrsdag. ..

Danskernes foretrukne juleakvavit vinder prestigefyldt designpris

Aalborg Jule Akvavit er det mest populære valg, når danskerne skænker op til vinterens julefrokoster. Nu er årets flaske i butikkerne, og den er ikke kun en fryd for ganen, men også for øjnene. Flaskens design er nemlig blevet belønnet med den anerkendte pris Creative Circle Award. Årets Aalborg..

Få æblekinder, friskluft og masser af oplevelser på Tuse Næs

Weekenden den 6.-7. oktober står Tuse Næs i æblets tegn, når Næsset byder velkommen til Æblefestival 2012. En række aktører på Tuse Næs er gået sammen om at starte Tuse Næs Æblefestival, som de håber, vil tiltrække en masse mennesker og blive en årligt tilbagevende begivenhed. Oplevelser for hele..

Ulovlig slagter afsløret ved Hadsten

Et tip fra politiet ledte fredag Fødevarestyrelsens Rejsehold på sporet af en ulovlig slagter på en landejendom ved Hadsten. Ved gården fandt rejseholdet to slagtede får placeret i plastiksække, som var hængt op i et træ. Under sækkene var et kar, som indeholdt blod og indvolde. På stedet lå også..

Uønskede reklamer - nej tak

Der er rabat på alt på internettet. Elektronisk handel er blevet den moderne markedsplads, og der er kamp om kunderne, som forlængst har lært at købe ind på amazon, ebay, osv. På internettet er det kunderne der sætter dagsordenen, og det er hurtigt at finde frem til den butik, der har de bedste..

Ny Grand Cru gulerod fra Lammefjorden

Årets Grand Cru Lammefjordsgulerod kåres fredag den 5. oktober. For andet år i træk sker det på FEMINA Livsstilsmesse i Forum København. Her vil tre kyndige dommere bedømme de gulerødder, som er udpeget til finalen. Disse gulerødder kommer fra tre medlemmer af Lammefjordens Grøntsagslaug og blev..

Top kok tror på medaljer ved OL i madlavning

Top kokken , Mette Hvarre Gassner, der til daglig slår sine folder på Restaurant "Ti trin Ned" i Fredericia og som bl.a. er kåret til årets kok 2011 tror på medaljer ved det kommende OL i Madlavning ( The Culinary Olympic games) der afholdes i perioden fra d. 4- 10 oktober i Erfurt,..

Prisbelønnet dansk designer klæder Aalborg Nordguld Akvavit eksklusivt på

Kunst og kvalitet går op i en højere enhed, når Aalborg Nordguld Akvavit bliver pakket smukt ind af den danske grafiske designer Naja Conrad-Hansen, som også har Louis Vuitton og Max Mara blandt sine kunder. Den nye Aalborg Nordguld Akvavit Limited Edition 2012 forkæler både øjne og smagsløg. De..

Kilde til farlig tjekkisk spiritus stadig en gåde

Fødevarestyrelsen råder forbrugere fra Danmark til at være særdeles varsomme med at købe eller drikke tjekkisk spiritus ved rejse til Tjekkiet, Slovakiet og Polen. Tjekkisk politi har trods massiv indsats endnu ikke fundet kilden til den farlige træsprit, der siden 7. september har kostet 19..

125.000 børn til kamp mod dårlige vaner

På mandag går næsten 125.000 børn til kamp mod dårlige vaner, når sundhedskampagnen ?Aktiv Rundt i Danmark? rykker ind på over halvdelen af alle landets skoler. For lidt motion, for meget slik og sodavand, for meget fjernsyn, for lidt søvn. Det er bare et lille udvalg af de dårlige vaner, der har..

Pussy trænger ind i Danmark!

Branson Juniors 100 % naturlige energidrik; Pussy Natural Energy, der længe har været et superhit i det internationale jetset miljø og i celebrity-kredse, er nu i gang med at blive lanceret på det danske marked. Pussy er perfekt både, som en drik til morgenmaden, en erstatning for kaffen og som..

Smagsoplevelse til ølentusiasten

Nu kommer det traditionsrige og prisvindende bryggeri, Samuel Smith med en smagsoplevelse af dimensioner. Deres populære Old Brewery Pale Ale og Organic Best Ale fusioneres i en ny enkelt bryg, som døbes ORGANIC PALE ALE. ORGANIC PALE ALE er brygget på hårdt vand, trukket fra den 250 år gamle..

Ny frugtyoghurt med god samvittighed

I denne uge rykker tre nye sukkerreducerede frugtyoghurter ind på supermarkedshylderne, når Arla Yoggi® for første gang på dansk grund lancerer frugtyoghurter sødet med naturens eget sødemiddel, stevia. Er junior vild med frugtyoghurt? Er du selv knap så vild med de enorme mængder frugtyoghurt,..

Ny brun mælkekarton beskytter mælken

I den kommende tid vil forbrugere over hele landet kunne opleve, at den vante mælkekarton har fået en brun inderside. Det skyldes, at Arla har valgt at skifte til en ny kartontype, der beskytter mælken bedre mod lyspåvirkning Hvis forbrugerne i den kommende tid kigger dybt i mælkekartonen, vil de..

Bestil mad på mobilen!

e-takeaway lancerer som de første i Danmark en mobil app, der nemt og hurtigt sikrer dig et lækkert måltid uanset, hvor du befinder dig Hvad enten du har lyst til sushi, tapas, pizza, wokmad, burger, rawfood eller lidt dessert til den søde tand, så kan det nu klares med et par klik på mobilen, da..

Halvårsregnskab: Robusthed i en tid med prispres

Vækst og effektiviseringer gik hånd i hånd i første halvår 2012. Store aftaler banede vejen for afgørende gennembrud for Arla i Tyskland, Storbritannien og Kina, mens tidligere fusioner og tilkøb gjorde det muligt for Arla at effektivisere koncernens organisation. En stor stigning i den globale..

Børn, fisk og masser af madglæde på Skagen Kvalitetsfødevaremesse

Børn kan sagtens være med til at tilberede fisk ? det viste de sidste weekend på Skagen Kvalitetsfødevaremesse. Der var masser af friske nordjyske fødevarer og mulighed for at smage på alle herlighederne, både hos udstillerne og på et Madteater. Om det var børnene eller de voksne, som var mest..

Coop ændrer organisationen på hovedkontoret

Coop gennemfører i morgen en større organisationsændring på virksomhedens hovedkontor i Albertslund. Ændringerne sker som et led i implementeringen af Coops strategi for perioden 2012-2015. Som konsekvens af ændringerne opsiges 173 medarbejdere. I dag har samtlige medarbejdere på hovedkontoret i..

Gammeldags slagter anno 2012

Skibhusslagteren i Odense vil kun levere kvalitetskød, som kommer fra frilandsgrise, men til konkurrencedygtige priser. René Langholm, som har ejet og drevet Skibhusslagteren i mere end 6 år, vurderer, at hvis du vil overleve som..

Sydstatsmaden er kommet til Aarhus

Med åbningen af Memphis Roadhouse på Christiansgade 32, kan aarhusianerne nu nyde autentisk sydstatsmad fra USA. Men man skal ikke forvente hvide due og dyrt sølvtøj ? for her er det kvalitet og kærlighed der er på menuen. Med Memphis Roadhouse vil amerikaneren Chris Lombardi bringe det bedste af..

Nordisk gastronomi i verdensklasse inden du letter

Rejsende i Københavns Lufthavn kan fra den 21. august sætte tænderne i noget af det bedste, det nordiske køkken har at byde på. Fire danske stjernekokke vil på skift forkæle de rejsende med nordisk gastronomi i verdensklasse. En midlertidig pop-up restaurant vil fra den 21. august til den 30...

Kagemasser i sprøjteposer: Hjemmebagte kager på en ny og nem måde

Odense Marcipan lancerer en serie kagedej i praktiske sprøjteposer, hvor man kan lave små kager og hjemmebagte lækkerier på næsten ingen tid. Der kan vælges mellem kransekage, kokosdrøm og chokoladedrøm til kaffebordet. Med de nye kagemasser er det blevet super let at lave friskbagte og lækre..

København får nyt internationalt spisested med raffinerede retter og højt til loftet.

Oliver and the Black Circus. Det er navnet på Københavns nye spisested og cocktailbar, der slår dørene op i aften. En sammensmeltning af internationale kræfter, der med kulørte lamper og en ligeså farverig og uprætentiøs stemning, serverer nytænkt gourmet til overkommelige priser. Træd indenfor i..

Aarhus Festuge får sin egen øl

Med inspiration fra Sydtyskland har to Carlsberg-brygmestre udviklet en helt særlig øl til Aarhus Festuge. Den går godt til festmaden og kan også nydes alene. Husbryggeriet Jacobsen har i år påtaget sig det stolte hverv at udvikle og brygge en ægte festbier eksklusivt til Aarhus Festuge. Det er..

Lav hjemmelavet sushi på få sekunder

Elsker du sushi, men synes du det er for problematisk og tidskrævende selv at lave? Løsningen er den innovative Rice Cube?, som giver dig den lækreste sushi på få sekunder ? uden brug af bambusmåtte og besværlig rulleteknik. Sushi er kommet for at blive, og der er stadig flere og flere, som elsker..

Ny madportal med 25% vækst om måneden

På spis-online.dk sparer kunderne penge og handler direkte på madstedernes egne hjemmesider. Ejerne varetager selv hele ordreekspeditionen og kundeservicen. Pizzariaer og restauranter er ligesom alle andre i Danmark presset på deres indtjening og har svært ved at betale 10-25% af ordreværdien blot..

Restaurant Komfur afholder kokketræf

En aften med gamle venner. 27/10 2012 borde kan bestilles fra kl. 18.00 ? 20.00 4 retters menu, med fokus på godt kokke- og tjener-håndværk. Da vi for mange år siden trådte vores læresko på Djursland og gik på kokkeskole i Silkeborg, mødte vi Thomas Poulsen og Kristian Sørensen - begge kokke..

Restaurant Komfur afholder kokketræf

Kokketræf på Restaurant Komfur En aften med gamle venner. 27/10 2012 borde kan bestilles fra kl. 18.00 ? 20.00 4 retters menu, med fokus på godt kokke- og tjener-håndværk. Da vi for mange år siden trådte vores læresko på Djursland og gik på kokkeskole i Silkeborg, mødte vi Thomas Poulsen og..

Restaurant Day kommer til Danmark

Restauratør for en dag? Alle kan nu åbne en restaurant, mad-bod eller bar for en enkelt dag. Restaurant Day er en en-dags-festival for utraditionelle restaurantoplevelser i hjemmet, på bussen, i parken, på stranden eller hvor hen fantasien rækker. Det sker for første gang i Danmark 19. august på..

Nye frosne hindbær cubes gør det dejligt sikkert at lave smoothies

Smarte cubes af varmebehandlede hindbær uden kerner fås nu i handlen og kan bruges direkte i smoothies, kager og desserter Nu er der godt nyt til alle, der elsker at lave friske smoothies fyldt med frugt og vitaminer. Frigodan har sendt nye frosne cubes af hindbær og jordbær ud i supermarkederne ?..

Nu er der ægte limonade som mormor lavede den

3 nye tørstslukkere fra Valsølille efter de gamle opskrifter Når sommervarmen melder sig, er der ikke noget bedre til at slukke tørsten end friske drikke med et højt indhold af frugt. Nu lancerer Valsølille, der bl.a. er kendt for sine smoothies og friskpressede juicer, tre klassiske limonader..

To danske firmaer indgår økologisk alliance - og optræder LIVE for kunderne hele sommeren...

Kan du forestille dig, at sommerens festivalgæster drikker kaffe med mælk? Det kan Peter Larsens Kaffe og Naturmælk, der i disse dage starter en turné rundt i landet, hvor der skal slås et slag for økologi, bæredygtighed og god smag... og det bliver ikke kedeligt! Peter Larsens Kaffe og Naturmælk..

Økologisk frugt til danske virksomheder

Økologi vinder i stigende grad ind hos danske forbrugere, og dette gælder selvfølgelig også indenfor levering af frugt til arbejdspladser og virksomheder. SundSnack har siden 2002 leveret firmafrugt til arbejdspladser i hele..

Kartofler gør fisken langtidsholdbar

En gruppe forskere fra DTU Fødevareinstituttet har udvundet et ekstrakt fra kartoffelskræller, der kan forhindre udvikling af harsk lugt i fiskefars. Fiskefrikadeller er en både sund og velsmagende spise, men hakket fisk kan have en ulempe: Farsen optager hurtigt ilt fra luften, og så kommer den..

Til en lun sommeraften omkring grillen: Melonsuppe med grillede mynte-marcipan chips

Grilltips: Melonsuppe er nem og hurtig at lave i forvejen, og marcipanchipsene kan med fordel bages på grillens eftervarme Grillfornøjelserne behøver ikke kun at bestå af bøffer og pølser. For kan du bage en kage eller tærte i ovnen, kan den også laves under låg i en kuglegrill med indirekte..

Det spanske køkken indtager det danske havebord

Frisk frugt plukket i morges, friske grøntsager fra det lokale marked, ægte chorizos, spansk skinke, oste og sangria . Alt sammen nu muligt at bestille online fra dansk firma i Sydspanien. I mange år har det været muligt at købe italienske og franske delikatesser online, men udvalget af spanske..

Sankt Hans fejres med marcipan-snobrød og grillede jordbær

Den 24. juni er det Sankt Hans dag. Dagen hvor vi fejrer Johannes Døbers fødselsdag. I Danmark har vi tradition for at fejre vores helligdage aftenen før. Derfor holder vi Sankt Hans-fest den 23. juni om aftenen. Sankt Hans fejres med bål, båltaler og Midsommervisen af Holger Drachmann. Bålene er..

Knæk din kode til suveræne kostvaner

To muligheder for at blive klogere på hvad der gør, at du endnu ikke har fået de kostvaner og den bæredygtighed til din krop, som du inderst inde gerne vil opnå. Dernæst bliver du klog på, hvordan du får succes med Suveræne Kostvaner til et lettere liv med mere energi og større velvære. Du kan..

Danske køkkenmaskiner sælger på verdensplan

Lige fra grundlæggelsen i 1915 har danske Wodschow arbejdet med design og fremstilling af professionelle køkkenmaskiner, og i dag er Bjørn køkkenmaskinerne repræsenteret i mere end 70 lande ? lige fra det nordlige Grønland til det sydlige Australien. Et af de nyeste skud på stammen er Bjørn Teddy,..

Sommermoden flytter i køkkenet

Mode er ikke længere noget, man kun finder i tøj- og møbelbranchen; den er nemlig også rykket ud i køkkenet. Kenwood har netop lanceret en række nye køkkenmaskiner i friske sommerfarver på det danske marked, der kan give ethvert køkken et strejf af sommer. Der er tale om Kenwood Boutique elkedler..

God karma og gratis Fairtrade-is til de festglade københavnere

Den alternative is-producent Ben & Jerry?s deler i morgen gratis nyheder ud til københavnerne, der kan se frem til luksuriøs og bæredygtig Fairtrade-is i hele tre nye varianter. Core Tour fortsætter hen over sommeren i hele landet. Før i tiden var det hippierne og stifterne af Ben & Jerry?s Ben..

Peter Larsens Kaffe og UNICEF vil skaffe 35 mio. liter rent drikkevand

Da Peter Larsens Kaffe og UNICEF Danmark sidste år indgik en 3-årig aftale, for at sikre titusindvis af børn rent vand, var forventningerne store. Nu er første del af kampagnen ført ud i livet, og der er både glæde og stor tilfredshed hos den danske kaffeproducent og verdens største..

Nu kommer de kølige Starbucks Frappuccino® til Danmark

Starbucks Coffee Company er nu klar med Starbucks Frappuccino® til Danmark. Starbucks Frappuccino® drikke er milde, søde og cremede og kan nydes hvor som helst og på hvilket som helst tidspunkt. Starbucks Frappuccino® sælges i supermarkeder og kiosker i hele Danmark. Med de afkølede og drikkeklare..

Cocktails - nu også derhjemme

I samarbejde med de bedste cocktailbarer i Danmark har Gromit og Nordic Bar Syndicate skabt muligheden for at vi alle kan lære at bygge, balancere, muddle og kreere drinks som de professionelle bartendere. Når teknikken først er lært, er der ikke langt til at imponere dine gæster ved at servere..

Makroner, marengs og andre småkager

Forlaget Globe udgiver: ?Makroner, marengs og andre småkager? Sådan laver du de lækreste makroner, småkager, biscotti og kagesnitter! Her er opskrifter på småkager med og uden creme og andet fyld, kagesnitter og italienske biscotti. Du finder både traditionelle og utraditionelle opskrifter, og..


 
Nyeste

SenesteMest besøgteMindst besøgteTilfældige


SøgningerGør til din startside - Tilføj pluz.dk til foretrukne - Privacy Policy