Dagligvarehandel

Find dagligvarer her

  
Seneste nytArtikler

  Du er her: Forside » Detail & Service
Detail & Service

Ny Smiley hjælper kunder og medarbejdere

Det er lettere at brokke sig, end det er at rose. Sådan oplever mange ansatte i dansk detail–, service– og restaurationsbranchen det i hvert fald. Men hvad nu, hvis det blev nemmere for danskerne også at kommentere den gode serviceoplevelse? De nye Smiley Outlet og Smiley Office vil øge..

Skousen vinder Franchiseprisen 2008

Overbevisende vækst og evnen til at drive en etisk funderet franchiseorganisation gav i år Skousen Husholdningsmaskiner Franchiseprisen 2008. Dermed kommer virksomheden i selskab med BoConcept, HTH Køkkener, IC Companys, Bianco og Kvik, som tidligere har vundet..

GAVER på nettet en realitet

Med gaver.dk og firmagaver.dk sprænger selvstændig detailhandler alle rammer på nettet. Flere end 3000 kendte mærkevarer til den kræsne forbruger samlet ét sted. Georg Jensen, Holmegaard, Royal Copenhagen, Stelton, Rosendahl, Tommy Larsen, Eva Solo m.fl. er alle kendte mærker, de fleste vil..

Nu kan man læse ugens tilbudsaviser fra 1200 butikker på MinReklame.dk

På MinReklame.dk kan man nu læse tilbudsaviserne fra 1200 butikker (fordelt på 19 kæder). Forbrugeren har nu mulighed for at spare miljøet for trykning og bortskaffelse af tilbudsaviserne – uden at gå glip af tilbudene.Samtidig giver læsning af tilbudsaviserne på MinReklame.dk lettere..

Bagerbranchen bider godt fra sig

Selv om bagerne er under konstant pres fra industrielt fremstillet lavprisbrød i supermarkeder og langtidsfrosset, afbagt industridej på tankstationer vinder nye koncepter frem og sikrer levedygtigheden for verdens næstældste erhverv. Flere bagere vil udvide sortimentet til ikke kun at være brød og..

Alt på ét sted, bragt lige til døren

Internettet er mulighedernes mekka, og manifesterer sig med et uendeligt antal tilbud. Endnu et af slagsen er skudt op af jorden, TrendyBaby.dk der sælger baby– og børnetøj.TrendyBaby.dk har fundet en niche på Internettet, med baby– og børnetøj i den dyrere ende, præget af..

Cafax København bliver platformen for Selecta i Danmark

Cafax København, den største grossist i Cafax Gruppen, og markedsledende blandt leverandører af kaffeløsninger til virksomheder på Sjælland, er blevet en del af Selecta, Europa´s førende leverandør af mad og drikke services i automater, med aktiviteter i 23 europæiske lande.Cafax København..

Verdens største online stearinlysbutik er åbnet!

Butikken er placeret på adressen www.candleworld.dk. Bag det ambitiøse projekt står Kurt Jacobsen, som i forvejen har stor erfaring fra flere andre danske onlinebutikker. Selv om der stadig mangler en stor mængde varer før sortimentet er komplet, er der allerede på nuværende tidspunkt tusindvis af..

Cafax i København får nye ledere

Efter ophør af samarbejdet med den tidligere grossist Kenneth Hou Jensen har Cafax Gruppen AMBA indgået aftale med Anders Engelhardt om fra den 1. februar at fungere som distributør i Storkøbenhavn for Cafax. Med sine 7 år i kaffebranchen har Anders Engelhardt stor erfaring og indgående kendskab..

Kontrol med det økologiske indkøb

Nu kan institutioner, storkøkkener og restauranter holde styr med deres samlede økologiske indkøb, takket være et nyt grossist–system på www.okobyen.dk. 250 erhvervskunder er allerede koblet på den økologiske indkøbsportal. Flere og flere indkøbere af fødevarer bliver bedt om, eller..

Ny webshop hos Inspiration i Stenløse

GaveForum.dk er navnet på den nye webshop hos Inspiration i Stenløse. Netbutikken er for virksomheder, der nemt og hurtigt kan handle deres firma og receptionsgaver over nettet. Ophavsmændene bag webshoppen, er indehaverne Kristian Lykke Jensen og Niels Christensen, som dagligt er indehavere af..

Nyt unikt værktøj til reklamebranchen

Mandag den 3. marts kl. 12.00 åbnede ReklameBranchen.dk, som er et nyt unikt branchesite, der henvender sig til alle med interesse for reklame/PR/media og kommunikation. Målet med sitet er at oplyse om nye tiltag i en stresset og konkurrencepræget reklamebranche. Sidens indhold leveres af en..

Nyt koncept fra GaardbutikkenDirekte.dk

GaardbutikkenDirekte.dk lancerer nu en nyhed indenfor grøntsager leveret til døren. De udbydere som idag findes på markedet for fødevarer leveret til døren, tilbyder standardløsninger i form af grøntsagskasser på abonnementsform med et forudbestemt indhold.GaardbutikkenDirekte.dk tilbyder..

Danske håndværksbagere vandt EM-sølv

Tre kreative håndværkere vandt onsdag sølvmedalje ved Europamesterskabet for håndværksbagere, der i år er afviklet i Nantes i Frankrig. Det er tredje år i træk, at et team fra Bager– og Konditormestre i Danmark får medaljer.Under overværelse af flere hundrede tilskuere og masser af..

Ny gulvlak med styrke og skønhed

Når du står overfor at skulle vælge nyt gulv, er der tre vigtige valg, du skal træffe: – Skal gulvet være massivt parketgulv eller lamelparket gulv? – Hvilken overfladebehandling skal gulvet have? – Vil du først lægge gulvvarme?Fra 7. til 13. april giver..

Succes på kun 7 måneder for Internetbutikken TrendyBaby.dk

Det har taget 7 måneder med hårdt arbejde for det unge par fra Vejen, Rikke Kahr og Kim Østergaard at skabe Internetbutikken TrendyBaby.dk. TrendyBaby.dk sælger baby– og børnetøj samt en lang række relaterede produkter som barnevogne, babypleje produkter, babyalarmer, babyelektronik,..

LegeKæden udvider med 2 butikker på FYN

Legekæden styrkes– får 2 nye butikker på Fyn.Legetøjsbranchen er i forandring, det betyder tilpasning og hurtig omstilling for legetøjsbutikkerne.I dag handler det ikke kun om at kunne tilbyde et bredt sortiment, de laveste priser og farverige produkter med lyd og lys..

Nye repro-centre fra Ricoh

Ricoh har nu frigivet Priport JP1255 og JP3000Ricoh Priporten henvender sig til firmaer og institutioner med en stor print volume hvor minimum er mere end 20 sider per original. Priporten er operativ simpel at arbejde med, og giver mulighed for digital opkobling til pc eller..

Bog & idé byder velkommen til butik nr. 61

Den landsdækkende boghandlerkæde Bog & idé byder nu velkommen til butik nr. 61 i Nørrebro Bycenter.Den nye Bog & idé–ejer Gurshon Singh Sekhen skal sammen med de to afdelings–ansvarlige Heidi Trudslev og Thomas Lundgren stå for den daglige servicering af kunderne i den nye..

Overvægtige børn vil købe tøj på internettet

Skam over udseendet betyder, at børn i alderen 6–16 år med overvægt ? det er hver 4. i den alder – ikke vil handle i almindelige butikker. Fra august kan de godt 175.000 børn og unge med det problem købe moderigtigt tøj på Internettet ? og samtidig få råd om kost og motion. Det skriver..

Just-Eat.dk spiser sig ind på markedet

Med en månedlig vækst på 20% de sidste 6 mdr. bekræfter Just–eat.dk at ikke alle dot.com virksomheder har udfordringer med at eksistere. Just–Eat.dk sætter turbo på: 450 restaurationer er nu online på Just–eat.dk og med udvidelse af sælgerstaben vil der blive tilført yderligere..

Succes med SMS tilbud til travle forbrugere

Den mobile løsningsudbyder 2BM udvider mobiltelefonens funktioner. Blandt andet fravælger Irma City de trykte tilbudsaviser og bruger i stedet SMS–beskeder som tilbudsværktøjFå dagens tilbud og andre informationer direkte ind på mobiltelefonen som en SMS. Flere og flere bruger..

Barselsorloven blev startskuddet til ny E-butik

I Januar 2003 åbnede Kim Andrea Brofeldt sin lille internetbutik www.ammetoej.dk. Hun var på det tidspunkt selv på barselsorlov."Der er tre primære grunde til, at jeg startede", fortæller Kim Andrea. "Jeg havde opdaget, hvor smart det var at kunne handle hjemmefra over internettet, i..

Slut med jagt på varenumre

Nyt bestillingssystem giver den professionelle indkøber egen tøjbutik på Internettet.Jagten på firmaets udvalgte farver og modeller blandt titusinder af arbejdstøjsprodukter er blæst af. Det sker med lanceringen af www.llerhverv.dk, der rummer et individuelt tilpasset system til bestilling..

Flymad bliver selvhenter

Færre og færre flyafgange serverer et rigtigt måltid. Senest vil SAS fra 26. oktober overlade bespisningen til passagererne selv på nordiske flyafgange efter kl. 9.30. Derfor har web–rejsebureauet Travellink.dk nu lanceret en ordning, hvor de flyrejsende kan bestille et måltid mad samtidig..

Flere muligheder for at vælge campylobacter fra

Fra uge 41 kan danske forbrugere som de eneste i verden vælge blandt et bredt sortiment af kølede kyllingeprodukter uden campylobacter. Det sker, når Danpo fra og med 6. oktober 2003 gør alle produkter under mærket Danpo Din kylling salmonella– og campylobacterfri.I februar..

Dansk nichebutik åbner i Norge

Hundens NetButik, der tilbyder innovative kvalitetsprodukter til "hundefolket", åbner selvstændig afdeling i Norge. Hundens NetButik i Danmark blev lanceret for 2 år siden, af Kjell–Arne Engeseth der tidligere arbejdede indenfor IT branchen i 15 år som Salgs/ marketing ansvarlig, primært..

Kvinder sparer tid og penge på Internettet

INDLEDNING:Iværksætterparret, Rikke Kahr (25) og Kim Østergaard (27) startede i oktober måned 2002 internetbutikken TrendyBaby.dk. Knap 1 år senere er TrendyBaby.dk Danmarks største netbutik til aldersgruppen fra 0–8 år. Rikke Kahr og Kim Østergaard danner også par privat.FRA..

Espresso House, Sveriges hurtigest voksende coffee shop kæde - vokser i Danmark

Ekspansionen fortsætter for den svenske coffee shop kæde Espresso House. På søndag 26/10 åbner en ny coffee shop i Roskilde på Ro´s Torv, hvilket blir virksomhedens tredje Espresso House i Danmark. En uge senere, den 3/11 åbnes yderligere et Espresso House i Gøteborg i den ombyggede..

Tilbudsaviser er et populært medie og nu også på nettet

De husstandsomdelte tilbudsaviser er et af Danmarks største og mest populære medier hos både annoncører og forbrugere, og nu er populariteten også nået til nettet.Flere end 30.000 forbrugere har indtil nu valgt at tilmelde sig servicen MinReklame.dk, hvor forbrugerne har mulighed for at..

Danmarks største menukort på e-takeaway.dk

Klik dig til takeaway–mad på internettet! Søg efter en ret eller restaurant, bestil, betal og få det leveret lige til døren. Konceptet er unikt, fordi e–takeaway som de eneste i Danmark også tilbyder levering fra restauranter, der ellers ikke selv bringer mad ud.Har du lyst til..

Tidligere Haburi chef lancerer ny e-butik med kunden i fokus

Mark Andersen har været med på nogle af de største og mest ambitiøse e–handelssatsninger i Danmark: Toycity.dk og Haburi.com. Nu er han klar med sin egen e–butik. www.fashionfactory.com forhandler designertøj på Nettet ? med særligt fokus på veldesignet børnetøj.Personlig og..

Danmarks største Internetbutik åbner i Sverige

"De svenske kvinder vil gerne spare tid, ved at handle på Internettet", siger parret bag TrendyBaby.se samstemmende. Internetbutikken har baby– og børnetøj samt udstyr til aldersgruppen fra 0–8 år.Rikke Kahr (25) og Kim Østergaard (27) stiftede i 2002 Internetbutikken..

Bøger hitter på nettet i julen

28.500 unikke brugere om dagen besøgte landets største boghandlerkæde Bog & idé's hjemmeside www.bog–ide.dk i de første tre uger af december måned 2003. Mod et normalt besøgstal på ca. 3000 unikke brugere dagligt formåede kæden altså næsten at tidoble antallet af besøgende, og med et..

Opkøb i internetbrancen - e-boghandel.dk overtager bookland

e–boghandel.dk har 15. januar 2004 overtaget internetbogladen Bookland.dk. Med overtagelsen bliver e–boghandel.dk blandt de største danske internet–boglader med et sortiment af både danske og engelske bøger, musik, film og spil. Der er nu knapt 40.000 kunder, og omsætningen på..

CYKELLET sætter ekstra skub på el-cykler

CYKELLET der nu er danmarks største udbyder af elektriske cykler, introducerer nye 2004–modeller med 7 gear og nye stelfarver på de største modeller.En ny el–cykel sæson står for døren, og med 10 forskellige modeller at vælge imellem, er danmark godt på vej til at nedsætte CO2..

Carlsberg overtager distributionen af Cult

Cult Scandinavia ApS og Carlsberg A/S har indgået et strategisk samarbejde om distributionen af Cult Energy Activator og Cult Diet til kunder på det danske marked. Cult Scandinavia, der ejer rettighederne til energidrikken Cult Energy Activator, der er kendt for et ungt frækt image sprængfyldt med..

Ung landmand klæder damerne på

Uden erfaring med modetøj tog Thomas Justesen i august 2003 springet fra at være ansat til at blive selvstændig. Han etablerede sit eget firma, JustMarketing.dk, der sælger dametøj under navnene Try Me og Feel Free. Med fra sin uddannelse til jordbrugsteknolog og en kortere karriere i..

Medlem af Pizzaforeningen vandt sag over domænehaj

"Davids kamp mod Goliat" mente mange ved sagens begyndelse, men Pizzaforeningen har med denne sag givet deres medlemmer 100.000 gode grunde til at reagere, når de bliver udsat for chikane og ulovlige handlinger, som tilfældet var i den konkrete sag. Vi er glade for, at vi kan hjælpe vores..

CONNEX sælger sine hjulkapsler

Et innovativt reklamemedie har ført til et samarbejde mellem et af Danmarks største transportselskaber CONNEX og The Scoop Company!Som de fleste har bemærket, har CONNEX en flåde på mere end 50 gule opsigtsvækkende personalebiler, som kører på kryds og tværs af byen og sørger for at..

Dansk netbutik vil sælge danske mærkevarer og kvalitetsprodukter til nordmændene

"De norske kvinder vil gerne spare tid, ved at handle på Internettet", siger parret bag TrendyKids.no samstemmende. Internetbutikken har baby– og børnetøj samt udstyr til aldersgruppen fra 0–8 år.Rikke Kahr (26) og Kim Østergaard (27) stiftede i 2002 Internetbutikken..

Succes på et farverigt marked

Nina har succes på farverigt markedINDUSTRIIso Paint Nordic i Kolding har hidtil udelukkende produceret maling–produkter til professionelle. Nu er der åbnet butikker i Kolding og HerlevHun er ikke selv meget for at sige det. Men det er svært at komme uden om ordet..

Nyt internet koncept med alt til barnet

Med mere end 40 års erfaring inden for babybranchen og en af Skandinaviens største butikker er salg over internettet det nyeste tiltag fra Babysam Esbjerg ApS.På www.babysamshop.dk kan kunderne ikke bare finde alt i tøj og udstyr men også få hjælp og rådgivning til at vælge de helt rigtige..

Specialdesignede firmagaver

Helt nyt koncept Med det nye og helt unikke koncept vil Torp Scandinavia fremover i samarbejde med kunderne udvikle helt nye og specialdesignede firmagaver. Firmagaverne bliver til i samspil mellem designer, Torp Scandinavia og kunden, og sikrer kunderne unikke gaver med den helt rigtige og..

Babyens bedste stol er en babysitter

Bumbo babysitter er en unik babystol, der aflaster barnets ryg og samtidig styrker og udvikler barnets muskulatur. Bumbo er en stor succes i de andre nordiske lande, og introduceres nu i Danmark gennem internetbutikken TrendyBaby.dkBabyer og børn er for alvor kommet på mode, og forældre..

Lene Bjerre pynter op til royalt bryllup

Det ville uden tvivl glæde Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik og Miss Mary Donaldson , hvis de lagde vejen forbi Magasin på Kgs. Nytorv, og oplevede den smukke stemning, når stormagasinet dækker op til romantisk bryllupsfest med Lene Bjerres "Forever in Love"–kollektion...

Original Doggear introducerer aktiv livsstil til hunde med Ruff Wear® og ny hjemmeside

Den danske distributør af Ruff Wear, firmaet Original Doggear, der sælger udstyr til Dogs On The Go®, fortsætter indsatsen for at nå ud til aktive hunde og deres mennesker i hele Europa med lanceringen af en ny hjemmeside: www.originaldoggear.com. Den nye hjemmeside præsenterer Ruff Wear..

Stjerne fra Sex and the City får hovedrolle hos B-Young

Kristin Davis, bedre kendt som den smukke Charlotte York fra tv–serien Sex and the City, bliver frontfigur for tøjfirmaet B–Youngs efterårskampagne.Netop som den kendte tv–serie er nået til sidste afsnit over en stor del af verden – TV3 sender sidste afsnit på..

TDC & Kelkoo samarbejder om netbutikker

TDC og Kelkoo har indgået et samarbejde, der betyder, at netbutikker, der benytter sig af TDC ShopBasic’s butiksløsning nemt og hurtigt kan afprøve Kelkoos Produktsøgning. Herved får Kelkoos mange brugere adgang til endnu flere produker og tilbud i danske netbutikker, og TDC..

Rå fisk og kvindelist

Louise Ertman er 28 og indehaver af Danmarks anden største sushikæde. Glimt i øjet og lysten til at skabe en velfungerende forretning er drivkræfterne bag hendes succes.Mønstrede strømper, lyst hår og understregende make–up. Indehaveren af sushikæden Letzsushi, Louise Ertman, er..


 
Nyeste

SenesteMest besøgteMindst besøgteTilfældige


SøgningerGør til din startside - Tilføj pluz.dk til foretrukne - Privacy Policy